|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
N P T S Č P S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Nahajate se tukaj

    JEDILNIK

     

                                                        JEDILNIK JUNIJ 2017

    PONEDELJEK,

    5. 6. 2017

    1. meni:  testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni:  gratinirane testenine z zelenjavo in skuto, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi)

     

    TOREK,

    6. 6. 2017

    1. meni: pasulj s suhim mesom, jogurt, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  pasulj z zelenjavo, jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    SREDA,

    7. 6. 2017

    1. meni: svinjska pečenka, mlinci, grah s koruzo,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, jajca, soja, sezam, mleko, citrusi)

    2. meni:  sojin zrezek, mlinci, grah s koruzo, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, sezam, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    8. 6. 2017

    1. meni: mesne kroglice v paradižnikovi omaki,  pire krompir, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, citrusi )

    2. meni:zelenjavna omaka s čičeriko, pire krompir , solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    PETEK,

    9. 6. 2017

    1. meni: piščančja nabodala s papriko, krompirjeva solata, kruh, napitek, sadje

    (alergena: gluten, citrusi )

    2. meni:  skutin burek, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, soja, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

               

     

                                      

     

                                                   JEDILNIK JUNIJ 2017

    PONEDELJEK,

    12. 6. 2017

    1. meni: boranja*,  skutin štrukelj, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, soja, citrusi)

    2. meni: skutin štrukelj z drobtinami, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, soja, citrusi)

     

    TOREK,

    13. 6. 2017

    1. meni: čevapčiči, krompirjeva solata, ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: sir na žaru,  krompirjeva solata, ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten,  mleko, citrusi)

     

    SREDA,

    14. 6. 2017

    1. meni: mesno - zelenjavna enolončnica, kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi)

    2. meni: zelenjavna enolončnica, kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi)

     

     

    ČETRTEK

    15. 6. 2017

    1. meni: zrezek v omaki, široki rezanci, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko,  jajca,  citrusi)

    2. meni:  sadni cmoki z drobtinami, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, natrijev metabisulfit, citrusi)

     

     

    PETEK,

    16. 6. 2017

     

     

     

    1. meni:  pečena piščančja bedra, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: zelenjavni zrezek, zelenjavni riž s piro,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki, sezam, citrusi)

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

                                                             JEDILNIK JUNIJ 2017

    PONEDELJEK,

    19. 6. 2017

    1. meni:  testenine s haše omako*, njoki, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, soja, citrusi)

    2. meni: njoki, porova omaka z lečo, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    TOREK,

    20. 6. 2017

    1. meni:  pečenka, mlinci, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

    2. meni: mlečni riž s kakavovim posipom, banana, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    21. 6. 2017

    1. meni:  bograč*, puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: bograč z zelenjavo, puding,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    22. 6. 2017

    1. meni:  ocvrt piščančji zrezek, krompirjeva solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni: ocvrt oslič, krompirjeva solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  soja, mleko, jajca, riba, citrusi)

     

    PETEK,

    23. 6. 2017

    1. meni:  sendvič s salamo, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, sezam, soja, mleko, jajca, gorčica,  ribe, citrusi)

    2. meni:  sendvič s sirom, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca,  sezam, citrusi)

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

                                                        JEDILNIK MAJ 2017

    PONEDELJEK,

    8. 5. 2017

     

     

    1. meni: zrezek* v vrtnarski omaki, kurkumin riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni: rižota z morskimi sadeži, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci, citrusi)

     

    TOREK,

    9. 5. 2017

    1. meni:  čevapčiči*, krompirjeva solata, ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: sojin polpet,  krompirjeva solata,  ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    10. 5. 2017

    1. meni:  pasulj s suhim mesom*, kompot ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    2. meni: pasulj z zelenjavo, kompot ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

     

    ČETRTEK,

    11. 5. 2017

    1. meni: mesna omaka z zelenjavo, njoki, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, soja, citrusi)

    2. meni: sirova omaka, njoki, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    PETEK,

    12. 5. 2017

    1. meni: pečena piščančja bedra, mlinci, solata,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi )

    2. meni:  paradižnikova omaka s čičeriko, mlinci, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                      

               

     

                                                   JEDILNIK MAJ 2017

    PONEDELJEK

    15. 5. 2017

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, gorčica, citrusi)

    2. meni: testenine s tunino omako, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,   mleko, jajca, riba, citrusi)

     

    TOREK,

    16. 5. 2017

    1. meni:  zrezek po dunajsko, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

    2. meni: ocvrte bučke, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    SREDA,

    17. 5. 2017

    1. meni: bograč*, jogurt ali sladica,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

    2. meni:  bučkin narastek s skuto, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

     

    ČETRTEK

    18. 5. 2017

    1. meni: telečji ptički v grahovi omaki, skutini štruklji, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, citrusi)

     

    2. meni: skutini štruklji z drobtinami, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, riba, citrusi )

     

    PETEK,

    19. 5. 2017

     

     

     

    1. meni:  svinjska pečenka*, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: zelenjavni zrezek, zelenjavni riž s piro, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja,  citrusi)

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                                             JEDILNIK MAJ 2017

    PONEDELJEK,

    22. 5. 2017

    1. meni:  dušena govedina z zelenjavo, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni: sojini zrezki, paradižnikova omaka, polenta, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

    TOREK,

    23. 5. 2017

    1. meni:  mesno – zelenjavna enolončnica, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, soja, sezam, mleko, oreščki, citrusi)

    2. meni: ocvrt oslič, krompirjeva solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, riba,  citrusi)

     

    SREDA,

    24. 5. 2017

    1. meni:  zrezek v vrtnarski omaki, njoki, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

    2. meni: njoki s smetanovo omako,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    25. 5. 2017

    1. meni:  mesne* kroglice v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko,  citrusi)

    2. meni: zelenjavna omaka s čičeriko, pire krompir, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    PETEK,

    26. 5. 2017

    1. meni:  kotlet na žaru*, zelenjavni riž, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergen: gluten, citrusi)

    2. meni: rižota z gobami in svežo papriko, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                        JEDILNIK MAJ 2017

    PONEDELJEK,

    29. 5. 2017

    1. meni: testenine s haše omako, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, citrusi)

    2. meni: mlečni riž s kakavovim posipom,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, citrusi )

     

     

    TOREK,

    30. 5. 2017

    1. meni: ocvrt zrezek, zelenjavni riž, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: sir na žaru, zelenjavni riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

     

    SREDA,

    31. 5. 2017

    1. meni: krompirjev golaž,  kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: krompirjev golaž z zelenjavo, kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    ČETRTEK,

    1. 6. 2017

    1. meni: mesni rezanci z zelenjavno omako, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi)

    2. meni: sadni cmoki z drobtinami in sladkorjem, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfit, citrusi )

     

     

    PETEK,

    2. 6. 2017

    1. meni: pečena piščančja bedra, krompirjeva solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, riba, jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni: ocvrta cvetača, krompirjeva solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, jajca, citrusi )

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

                                                        JEDILNIK APRIL 2017

    PONEDELJEK,

    3. 4. 2017

     

     

    1. meni: dušena govedina z zelenjavo, polenta, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi )

    2. meni:  čičerika v paradižnikovi omaki z baziliko, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, citrusi )

     

    TOREK,

    4. 4. 2017

    1. meni: svinjska pečenka*, mlinci, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  mlečni riž s kakavovim posipom, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    5. 4. 2017

    1. meni:  zrezek v omaki, valvice, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, soja,  citrusi)

    2. meni:  skutin burek, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, oreščki, sezam, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    6. 4. 2017

    1. meni: krepka enolončnica*, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, jajca, mleko, soja,  oreščki, citrusi))

    2. meni:  gobova enolončnica s piro, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  soja, oreščki, citrusi)

     

    PETEK,

    7. 4. 2017

    1. meni: pečena piščančja bedra, đuveč riž s piro,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

    2. meni:  prosena kaša s šampinjoni in zelenjavo, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

               

     

                                                   JEDILNIK APRIL 2017

    PONEDELJEK

    10. 4. 2017

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  gorčica, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni: gratinirane testenine s skuto in šparglji, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

     

    TOREK,

    11. 4. 2017

    1. meni: kotlet na žaru*, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni:  sojin zrezek, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    12. 4. 2017

    1. meni: bograč*, jogurt ali sladica,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

    2. meni:  bobiči (enolončnica s fižolom in koruzo), jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

     

     

    ČETRTEK

    13. 4. 2017

    1. meni: boranja*, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergen: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni zrezek, zelenjavna polenta, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, soja, jajca,  citrusi)

     

    PETEK,

    14. 4. 2017

     

     

     

    1. meni: ocvrt oslič, krompirjeva solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni:  sir na žaru , krompirjeva solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, riba, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

                                                             JEDILNIK APRIL 2017

    PONEDELJEK,

    17. 4. 2017

     

    Praznik

     

     

    TOREK,

    18. 4. 2017

     

    1. meni:  ocvrt zrezek, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: zelenjavna rižota s piro in sojinimi kosmiči,  solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    SREDA,

    19. 4. 2017

     

    1. meni:  pasulj s suhim mesom*, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    2. meni: kmečka krompirjeva enolončnica, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    ČETRTEK,

    20. 4. 2017

     

    1. meni: mesne kroglice v paradižnikovi omaki*, široki rezanci, solata,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, citrusi )

    2. meni:  gratinirane testenine z zelenjavo in skuto, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi )

     

    PETEK,

    21. 4. 2017

     

    1. meni: svinjska pečenka*, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, soja, jajca, citrusi)

    2. meni: rižota z morskimi sadeži, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnik

     

     

                                                        JEDILNIK APRIL 2017

    PONEDELJEK,

    24. 4. 2017

     

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  gorčica, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni:  sadni cmoki z drobtinami, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfid,  citrusi)

     

     

    TOREK,

    25. 4. 2017

    1. meni: krompirjev golaž,  kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: krompirjev golaž z zelenjavo, kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

     

    SREDA,

    26. 4. 2017

    1. meni: piščančja nabodala, rizi-bizi, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi))                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  sojin polpet, rizi-bizi, solata, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    27. 4. 2017

     

    Praznik

     

     

    PETEK,

    28. 4. 2017

     

     

    Prvomajske počitnice

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                                        JEDILNIK MAJ 2017

    PONEDELJEK,

    1. 5. 2017

     

     

     

    Praznik

     

     

     

    TOREK,

    2. 5. 2017

     

     

    Praznik

     

     

     

    SREDA,

    3. 5. 2017

    1. meni: ričet s suhim mesom*, jogurt,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten,  mleko, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni ričet, jogurt, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    4. 5. 2017

    1. meni:  puranji trakovi s papriko, široki rezanci, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: paradižnikova omaka s tunino, široki rezanci, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi)

     

    PETEK,

    5. 5. 2017

    1. meni: pleskavica na žaru*, paradižnikova omaka,  pire krompir, ,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: lazanja z bučkami in skuto, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

     

     

     

     

     

     

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

                                                   JEDILNIK MAREC 2017

    PONEDELJEK,

    6. 3. 2017

     

     

    1. meni: dušena govedina z zelenjavo, valvice, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi )

    2. meni:  čičerika v paradižnikovi omaki z baziliko, valvice, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, citrusi )

     

    TOREK,

    7. 3. 2017

    1. meni: svinjska pečenka*, mlinci, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  mlečni riž s kakavovim posipom, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    8. 3. 2017

    1. meni:  zrezek v omaki, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, soja,  citrusi)

    2. meni:  skutin burek, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, oreščki, sezam, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    9. 3. 2017

    1. meni: krepka enolončnica*, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, jajca, mleko, soja,  oreščki, citrusi))

    2. meni:  gobova enolončnica s piro, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  soja, oreščki, citrusi)

     

    PETEK,

    10. 3. 2017

    1. meni: pečena piščančja bedra, pražen krompir,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

    2. meni:  ajdova kaša s šampinjoni in zelenjavo, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

               

     

                                                   JEDILNIK MAREC 2017

    PONEDELJEK

    13. 3. 2017

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  gorčica, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni: gratinirane testenine s skuto in šampinjoni, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

     

    TOREK,

    14. 3. 2017

    1. meni: ocvrt piščančji zrezek, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni:  ocvrta cvetača, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    15. 3. 2017

    1. meni: bograč*, jogurt ali sladica,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

    2. meni:  bobiči (enolončnica s fižolom in koruzo), jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

     

     

    ČETRTEK

    16. 3. 2017

    1. meni: telečji paprikaš, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergen: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni zrezek, pečena zelenjavna polenta, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, soja, jajca,  citrusi)

     

    PETEK,

    17. 3. 2017

     

     

     

    1. meni: kotlet na žaru*, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni:  tunina v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, riba, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

                                                             JEDILNIK MAREC 2017

    PONEDELJEK,

    20. 3. 2017

     

    1. meni:  piščančja nabodala, zelenjavni riž solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni:   sadni cmoki s sadnim prelivom, napitek

     ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfid,  citrusi)

    TOREK,

    21. 3. 2017

     

    1. meni:  čevapčiči*, krompirjeva solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: sir na žaru z zelenjavo, krompirjeva solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    SREDA,

    22. 3. 2017

     

    1. meni:  pasulj s suhim mesom*, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    2. meni: kmečka krompirjeva enolončnica, puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    ČETRTEK,

    23. 3. 2017

     

    1. meni: mesne kroglice v paradižnikovi omaki*, pire krompir, solata,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, citrusi )

    2. meni:  gratinirane testenine z zelenjavo in skuto, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi )

     

    PETEK,

    24. 3. 2017

     

    1. meni: svinjska pečenka*, mlinci, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, soja, jajca, citrusi)

    2. meni: rižota z morskimi sadeži, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnik

     

     

                                                   JEDILNIK MAREC 2017

    PONEDELJEK,

    27. 3. 2017

     

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  gorčica, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni:  sadni cmoki z drobtinami, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfid,  citrusi)

     

     

    TOREK,

    28. 3. 2017

    1. meni:  zrezek v omaki, valvice, solata, kruh, napitek                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

    ( alergeni: gluten, mleko, gorčica, jajca, citrusi)

    2. meni: lečina  omaka, valvice,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi)

     

    SREDA,

    29. 3. 2017

    1. meni: pečen piščanec, rizi-bizi, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi))                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  sojin polpet, rizi-bizi, solata, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    30. 3. 2017

    1. meni:  ričet s suhim mesom*, jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, sezam, jajca, soja,  citrusi)

    2. meni:  ričet brez mesa, jogurt ali sladica,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, sezam, jajca, soja, citrusi)

     

     

    PETEK,

    31. 3. 2017

    1. meni: ocvrt oslič, krompirjeva  solata, kruh, napitek, sadje

    (alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, riba, citrusi)                                                                                                                                                                                                       

    2. meni:  sir na žaru, krompirjeva solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

                                                        JEDILNIK JANUAR- FEBRUAR 2017

    PONEDELJEK,

    30. 1. 2017

     

     

    1. meni: dušena govedina z zelenjavo, pisane testenine, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi )

    2. meni:  paradižnikova omaka s tunino, pisane testenine, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, riba, citrusi )

     

    TOREK,

    31. 1. 2017

    1. meni: svinjska pečenka*, mlinci, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  mlečni riž s kakavovim posipom, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, citrusi)

     

    SREDA,

    1. 2. 2017

    1. meni:  zrezek v omaki, skutin štrukelj, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, soja citrusi)

    2. meni:  skutin burek, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, oreščki, sezam, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    2. 2. 2017

    1. meni: jota s suhim mesom*, jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi))

    2. meni:  gobova enolončnica, jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  soja, citrusi)

     

    PETEK,

    3. 2. 2017

    1. meni: pečena piščančja bedra, pražen krompir,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

    2. meni:  ajdova kaša s šampinjoni in zelenjavo, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                      

               

     

                                                   JEDILNIK FEBRUAR 2017

    PONEDELJEK

    6. 2. 2017

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  gorčica, mleko, jajcacitrusi)

    2. meni: gratinirane testenine s skuto in šampinjoni, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,   mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

     

    TOREK,

    7. 2. 2017

    1. meni: ocvrt piščančji zrezek, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni:  ocvrta cvetača, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja citrusi)

     

    SREDA,

    8. 2. 2017

     

     

    PRAZNIK

     

    ČETRTEK

    9. 2. 2017

    1. meni: bograč*, puding ali sladica,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

    2. meni:  bobiči (enolončnica s fižolom in koruzo), puding ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

    PETEK,

    10. 2. 2017

     

     

     

    1. meni:  sendvič s salamo, jogurt, sadje

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, sezam, soja, jajca, citrusi)

    2. meni: sendvič s sirom, jogurt, sadje

    ( alergeni: gluten,  gorčica, mleko, sezam, soja, jajca,  citrusi)

    * jed vsebuje svinjino

     

     

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                             JEDILNIK FEBRUAR 2017

    PONEDELJEK,

    13.  2. 2017

     

    1. meni:  segedin golaž z repo*, polenta, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni:   sadni cmoki s sadnim prelivom, kruh, napitek

     ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfid,  citrusi)

    TOREK,

    14. 2. 2017

     

    1. meni:  pleskavica*, pire krompir, paradižnikova omaka, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: zloženka s kislim zeljem in čičeriko,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi)

     

    SREDA,

    15. 2. 2017

     

    1. meni:  krompirjev golaž, jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    2. meni: kmečka krompirjeva enolončnica, jogurt ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, sezam, oreški,  citrusi)

    ČETRTEK,

    16. 2. 2017

     

    1. meni:  zrezek v omaki, valvice, solata, kruh, napitek                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

    ( alergeni: gluten, mleko, gorčica, jajca, citrusi)

    2. meni: čičirikina omaka, valvice,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi)

     

    PETEK,

    17. 2. 2017

     

    1. meni: svinjska pečenka*, zelenjavi riž, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: rižota z morskimi sadeži, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika

     

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK FEBRUAR 2017

    PONEDELJEK,

    20. 2. 2017

     

     

    ZIMSKE POČITNICE

     

     

     

    TOREK,

    21. 2. 2017

     

    ZIMSKE POČITNICE

     

     

     

     

    SREDA,

    22. 2. 2017

     

     

    ZIMSKE POČITNICE

     

     

     

    ČETRTEK,

    23. 2. 2017

     

    ZIMSKE POČITNICE

     

     

     

    PETEK,

    24. 2. 2017

     

     

    ZIMSKE POČITNICE

     

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                        JEDILNIK FEBRUAR - MAREC 2017

    PONEDELJEK,

    27. 2. 2017

     

     

    1. meni:  ričet s suhim mesom*, jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, sezam, jajca, soja,  citrusi)

    2. meni:  ričet brez mesa, jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, sezam, jajca, soja, citrusi)

     

    TOREK,

    28. 2. 2017

    1. meni:  mesni rezanci v zelenjavni omaki*, njoki, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni:  rižev narastek, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi)

     

    SREDA,

    1. 3. 2017

    1. meni: ocvrt oslič, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, riba, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  ocvrta cvetača, pražen krompir,  solata, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    2. 3. 2017

    1. meni: pečen piščanec, rizi-bizi,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi))

    2. meni:  sadni cmoki z drobtinami, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfid,  citrusi)

     

    PETEK,

    3. 3. 2017

    1. meni: mesne kroglice v paradižnikovi omaki*, pire krompir, solata,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, mleko, citrusi )

    2. meni:  tunina z olivami v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, riba, citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

                                                        JEDILNIK   JANUAR 2017

    PONEDELJEK,

    2. 1. 2017

     

    PRAZNIK

     

     

     

    TOREK,

    3. 1. 2017

     

    1. meni: telečja obara, sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi))

    2. meni:  zelenjavna enolončnica, sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam,citrusi)

     

    SREDA,

    4. 1. 2017

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi))

    2. meni:  testenine z gorgonzolino omako, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    5. 1. 2017

     

    1. meni: pečen piščanec, pražen krompir, solata,  kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi)

    2. meni:  sojin zrezek, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko,  soja, citrusi)

     

    PETEK,

    6. 1. 2017

     

    1. meni: čufti* v paradižnikovi omaki, kodrasti rezanci, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi )

    2. meni:  lazanja z zelenjavo in skuto,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.    

                                      

     

                                                   JEDILNIK   JANUAR 2017

    PONEDELJEK,

    9. 1. 2017

     

    1. meni: segedin golaž*, polenta, kruh, napitek, jabolko

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: slivovi cmoki z drobtinami, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, natrijev metabisulfit,  citrusi

    TOREK,

    10. 1. 2017

     

    1. meni: zrezki v vrtnarski omaki, njoki, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, soja, citrusi)

    2. meni: skutini štruklji z drobtinami, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

    SREDA,

    11. 1. 2017

     

    1. meni: bograč*, sladica ali jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam. citrusi)

    2. meni: bograč brez mesa, sladica ali jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

    ČETRTEK

    12. 1. 2017

     

    1. meni: svinjska pečenka, zelenjavni riž, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: skutin burek, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, sezam, soja, citrusi)

    PETEK,

    13. 1. 2017

     

     

     

     

    1. meni:  ocvrt piščančji file, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, jajca, citrusi)

    2. meni: sojin zrezek, pražen krompir, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, citrusi

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

                                                             JEDILNIK   JANUAR 2017

    PONEDELJEK,

    16. 1. 2017

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi))

    2. meni:  testenine z gorgonzolino omako, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

    TOREK,

    17. 1. 2017

     

    1. meni:  pečena piščančja bedra, mlinci, solata kruh, napitek

    ( alergena: gluten, jajca, soja, sezam, mleko, citrusi)

    2. meni: sir na žaru, mlinci, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, sezam, citrusi)

    SREDA,

    18. 1. 2017

     

    1. meni: pašta s klobaso*, sladica ali puding,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

    2. meni:  pašta brez mesa, sladica ali puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

    ČETRTEK,

    19. 1. 2017

     

    1. meni:  pečenica*, kisla repa, slan krompir, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: sadni cmoki z drobtinami, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfit)

    PETEK,

    20. 1. 2017

     

    1. meni: pleskavica*, pomfri, ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni zrezek, pomfri, solata,  kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, soja, citrusi)

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                        JEDILNIK   JANUAR 2017                                                            

    PONEDELJEK,

    23. 1. 2017

     

    1. meni: zrezek v gobovi omaki, kurkumin riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, citrusi)

    2. meni: paradižnikova omaka s čičeriko, kurkumin riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi )

    TOREK,

    24. 1. 2017

     

    1. meni: hrenovka, pomfri, ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni:  zelenjavna zloženka, solata,  kruh, napitek

    ( alergena: gluten, mleko, jajca, citrusi)

    SREDA,

    25. 1. 2017

     

    1. meni: ričet s suhim mesom*, sladica ali jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

    2. meni: ričet brez mesa, sladica ali jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam,  citrusi)

    ČETRTEK,

    26. 1. 2017

     

    1. meni:  ocvrt piščančji zrezek, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

    2. meni:  skutin štrukelj z drobtinami, dušena zelenjava, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

    PETEK,

    27. 1. 2017

     

    1. meni: čufti* v paradižnikovi omaki, kodrasti rezanci, solata,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi )

    2. meni:  lazanja z zelenjavo in skuto,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi )

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK DECEMBER  2016

    PONEDELJEK,

    5. 12. 2016

     

     

    1. meni:  boranja*, kruhov cmok, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, soja, jajca, mleko,  citrusi)

    2. meni:  porova omaka s čičeriko, kruhov cmok, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, jajca, mleko,  citrusi)

     

    TOREK,

    6. 12. 2016

    1. meni: ocvrt zrezek, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  zelenjavna rižota s piro in sojinimi kosmiči, solata, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, gorčica,  citrusi)

     

    SREDA,

    7. 12. 2016

    1. meni: jota s suhim mesom* , jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni:  jota brez mesa, jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    8. 12. 2016

    1. meni: pečena piščančja bedra, pražen krompir,  solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten,  citrusi))

    2. meni:  sojin zrezek, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi)

     

    PETEK,

    9. 12. 2016

    1. meni: čufti* v paradižnikovi omaki, kodrasti rezanci,  kruh, napitek

    (alergeni: gluten, jajca, mleko, citrusi )

    2. meni:  lazanja z zelenjavo in skuto,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                      

               

     

                                                   JEDILNIK DECEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    12. 12. 2016

    1. meni: svinjski* zrezek v gobovi omaki, skutin štrukelj, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni: skutin štrukelj, dušena zelenjava, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

    TOREK,

    13. 12. 2016

    1. meni: testenine po bolonjsko, riban sir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, gorčica, citrusi)

    2. meni: gratinirane skutine palačinke, solata, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, citrusi)

     

    SREDA,

    14. 12. 2016

    1. meni: pasulj s klobaso*, puding,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni:  gobova enolončnica s piro, puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    ČETRTEK

    15. 12. 2016

    1. meni: pečen piščanec, pražen krompir, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  citrusi)

    2. meni:  mlečni riž s kakavovim posipom, banana, napitek

    ( alergeni: gluten,   mleko,  soja, citrusi)

     

    PETEK,

    16. 12. 2016

     

     

     

    1. meni:  pečenica*, kislo zelje s fižolom, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, citrusi)

    2. meni: sadni cmoki z drobtinami, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mlečni proizvodi, natrijev metabisulfit)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                             JEDILNIK DECEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    19. 12. 2016

    1. meni:  piščančja nabodala, đuveč riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, citrusi)

    2. meni: rižota treh žit z zelenjavo in sojinimi kosmiči, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, citrusi)

     

    TOREK,

    20. 12. 2016

    1. meni:  pečenka*, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: gobova enolončnica, kruh, napitek, jabolko

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    SREDA,

    21. 12. 2016

    1. meni: segedin golaž*, polenta, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: pečena pisana polenta s kislo smetano, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    22. 12. 2016

    1. meni: ričet s suhim mesom*, puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam, citrusi)

    2. meni: ričet brez mesa, puding,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, sezam,  citrusi)

     

    PETEK,

    23. 12. 2016

    1. meni: sendvič s salamo, napitek, sadje

    (alergeni: gluten, soja, gorčica, ribe, sezam, mleko, jajca, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  sendvič s sirom, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi)

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK DECEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    26.12. 2016

     

    PRAZNIK

     

     

    TOREK,

    27. 12. 2016

     

    NOVOLETNE POČITNICE

     

     

     

    SREDA,

    28. 12. 2016

     

    NOVOLETNE POČITNICE

     

     

     

     

    ČETRTEK,

    29. 12. 2016

     

    NOVOLETNE POČITNICE

     

    PETEK,

    30. 12. 2016

     

    NOVOLETNE POČITNICE

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK NOVEMBER  2016

    PONEDELJEK,

    7. 11. 2016

     

     

    1. meni:  jota s suhim mesom*, kruh, napitek, sladica

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, oreščki,  citrusi)

    2. meni:  jota brez mesa, kruh, napitek, sladica

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, oreščki,  citrusi)

     

    TOREK,

    8. 11. 2016

    1. meni: zrezek* v omaki, kus-kus, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, jajca, mleko, soja,  citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  sojin zrezek v zelenjavni omaki, kus-kus, solata, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja,  citrusi)

     

    SREDA,

    9. 11. 2016

    1. meni:  svinjska pečenka*, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: ajdova kaša z zelenjavo in šampinjoni, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    10. 11. 2016

    1. meni: testenine s haše omako,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi))

    2. meni:  tunina omaka, testenine, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, riba, citrusi)

     

    PETEK,

    11. 11.2016

    1. meni: pečen piščanec, dušeno rdeče zelje, slan krompir, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi )

    2. meni:  sir na žaru, dušeno rdeče zelje, slan krompir, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                      

               

     

     

                                                   JEDILNIK NOVEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    14. 11. 2016

    1. meni: govedina stroganov, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni: pečena pisana polenta, paradižnikova omaka, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    TOREK,

    15. 11. 2016

    1. meni: pečenica*, slan krompir, kislo zelje, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, gorčica, citrusi)

    2. meni: musaka iz kislega zelja, čičerike in ješprenove kaše, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, gorčica,  citrusi)

     

    SREDA,

    16. 11. 2016

    1. meni: krompirjev golaž, jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, soja, mleko, oreščki, citrusi)

    2. meni:  pirina  enolončnica z zelenjavo, jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajaca, soja, mleko, oreščki, citrusi)

     

    ČETRTEK

    17. 11. 2016

    1. meni: ocvrt piščančji zrezek, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, gorčica, citrusi)

    2. meni: ocvrta cvetača, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, gorčica,  citrusi)

     

    PETEK,

    18. 11. 2016

     

     

     

    1. meni:  mesne kroglice* v paradižnikovi omaki, mozaik testenin, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

    2. meni: paradižnikova omaka s čičeriko, mozaik testenin, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, jajca, citrusi)

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

     

                                                             JEDILNIK NOVEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    21. 11. 2016

    1. meni:  piščančja nabodala, zelenjavni riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: rižota treh žit in zelenjavo, solata,  kruh, napitek,

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    TOREK,

    22. 11. 2016

    1. meni: pleskavica*, pomfri, ajvar, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni zrezek, pomfri, solata,  kruh, napitek

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    SREDA,

    23. 11. 2016

    1. meni:  ričet s suhim mesom*, jabolčni kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

    2. meni: ričet brez mesa, jabolčni kompot, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    24. 11. 2016

    1. meni: zrezek po dunajsko, drobnjakov krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

    2. meni: sadni cmoki z drobtinami, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfit)

     

    PETEK,

    25. 11. 2016

    1. meni: segedin golaž*, polenta, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: bujta repa brez mesa, jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, oreščki,  citrusi)

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK NOVEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    28. 11. 2016

    1. meni: testenine s haše omako*, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, citrusi)

    2. meni: ohrovtova juha s piro, skutin burek, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, sezam, citrusi )

     

    TOREK,

    29. 11. 2016

    1. meni: hrenovka, dušeno sladko zelje, pire krompir, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, gorčica, citrusi)

     

    2. meni: skutin štrukelj z drobtinami, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

    SREDA,

    30. 11. 2016

    1. meni: pasulj s suhim mesom*,  puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki,  citrusi)

    2. meni: pasulj brez mesa, puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki,  citrusi )

     

    ČETRTEK,

    1. 12. 2016

    1. meni: pečena piščančja bedra, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, citrusi)

    2. meni: beli bajnofški sir na žaru, pražen krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    PETEK,

    2. 12. 2016

    1. meni: govedina v zelenjavni omaki, dušen riž s piro, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, citrusi)

    2. meni: rižota z morskimi sadeži,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci, citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK OKTOBER  2016

    PONEDELJEK,

    3. 10. 2016

     

     

    1. meni:  govedina stroganov, polenta, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, gorčica,  citrusi)

    2. meni:  ajdova kaša s semeni in šampinjoni, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    TOREK,

    4. 10. 2016

    1. meni: svinjska pečenka, mlinci, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, soja, sezam, mleko, jajca, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  sadni cmoki  z drobtinami in sladkorjem, solata, kruh , napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, natrijev metabisulfit, citrusi)

     

    SREDA,

    5. 10. 2016

    1. meni:  krepka enolončnica, sladica ali jogurt, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki, citrusi)

    2. meni:  krompirjeva kmečka enolončnica, sladica ali jogurt,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    6. 10. 2016

    1. meni: ocvrt piščančji zrezek, pire krompir,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi))

    2. meni:  sir na žaru, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci, citrusi)

     

    PETEK,

    7. 10. 2016

    1. meni: mesne* kroglice v paradižnikovi omaki, mozaik testenin, solata, kruh, napitek

    (alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi )

    2. meni:  gratinirane testenine z zelenjavo, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                  

     

     

                                              JEDILNIK OKTOBER 2016

    PONEDELJEK,

    10. 10. 2016

     

    1. meni: zrezki v vrtnarski omaki, kus-kus, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni: skutini štruklji z drobtinami, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    TOREK,

    11. 10. 2016

     

    1. meni:  ciganski golaž, kurkumin riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni: rižota z morskimi sadeži, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mehkužci,  citrusi)

     

    SREDA,

    12. 10. 2016

     

    1. meni: ričet s suhim mesom*,  kompot ali sladica, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, oreščki, citrusi)

    2. meni:  ričet brez mesa, kruh, kompot ali sladica, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, oreščki, citrusi)

     

    ČETRTEK

    13. 10. 2016

     

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, gorčica, citrusi)

    2. meni: gratinirane testenine z zelenjavo in gobami, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,   mleko, jajca, citrusi)

     

     

    PETEK,

    14. 10. 2016

     

     

     

     

    1. meni: pečena piščančja bedra, pražen krompir,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, zelena, citrusi)

    2. meni: zapečene skutine palačinke, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                                             JEDILNIK OKTOBER 2016

    PONEDELJEK,

    17. 10. 2016

    1. meni:  puranji trakovi s papriko, široki rezanci, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: paradižnikova omaka s tunino, široki rezanci, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca,  citrusi)

     

    TOREK,

    18. 10. 2016

    1. meni:  pleskavica, kremna špinača, pire krompir, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: špinačna lazanja s skuto, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    SREDA,

    19. 10. 2016

    1. meni: pasulj s suhim mesom*, kruh, napitek, jabolko

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki,  citrusi)

    2. meni: pasulj brez mesa, kruh, napitek, jabolko

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki,  citrusi )

     

    ČETRTEK,

    20. 10. 2016

    1. meni:  boranja, dušen riž, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, gorčica, citrusi)

    2. meni: stročji fižol v omaki, dušen riž, solata,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    PETEK,

    21. 10. 2016

    1. meni:  zrezek po dunajsko, pražen krompir, solata kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

    2. meni: sojin zrezek, pražen krompir,  solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK OKTOBER 2016

    PONEDELJEK,

    24. 10. 2016

    1. meni: testenine s haše omako, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, citrusi)

    2. meni: mlečni riž s kakavovim posipom, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, gorčica, citrusi )

     

    TOREK,

    25. 10. 2016

    1. meni: pečen piščanec, mlinci, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, zelena, soja, citrusi)

    2. meni: ocvrta cvetača, krompirjeva solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

    SREDA,

    26. 10. 2016

    1. meni: bograč*, puding s smetano, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, oreščki, citrusi)

    2. meni: bograč brez mesa, puding,  kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki,  citrusi)

     

    ČETRTEK,

    27. 10. 2016

    1. meni:  puranji zrezek v sirovi omaki, rizi-bizi, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni zrezek, rizi-bizi, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja, citrusi)

     

    PETEK,

    28. 10. 2016

    1. meni: dušena govedina z zelenjavo, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni: beli bajnofški sir na žaru, pire krompir, solata, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

                                                        JEDILNIK OKTOBER – NOVEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    31. 10. 2016

     

    PRAZNIK

     

     

     

    TOREK,

    1. 11. 2016

     

     

    PRAZNIK

     

     

    SREDA,

    2. 11. 2016

     

    JESENSKE POČITNICE

     

     

     

    ČETRTEK,

    3. 11. 2016

     

     

    JESENSKE POČITNICE

     

     

    PETEK,

    4. 11. 2016

     

     

    JESENSKE POČITNICE

     

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK SEPTEMBER  2016

    PONEDELJEK,

    29. 8. 2016

     

     

     

     

    TOREK,

    30. 8. 2016

     

     

     

     

    SREDA,

    31. 8. 2016

     

    ČETRTEK,

    1. 9. 2016

    1. meni: sendvič s salamo, napitek, sadje

    (alergeni: gluten, soja, gorčica, ribe, sezam, mleko, jajca, citrusi)                                                                                                                                                                                                        

    2. meni:  sendvič s sirom, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi)

     

    PETEK,

    2. 9. 2016

    1. meni: testenine po bolonjsko, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, jajca, citrusi))

    2. meni:  testenine z gorgonzolino omako, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    * jed vsebuje svinjino

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

     

     

                                                  

     

                                                   JEDILNIK SEPTEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    5. 9. 2016

    1. meni: govedina v zelenjavni omaki, polenta, solata , kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

    2. meni: gratinirana zelenjavna polenta, smetanova omaka, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    TOREK,

    6. 9. 2016

    1. meni: pečena piščančja bedra, zelenjavni riž, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

    2. meni: skutin burek, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten,  mleko, jajca, sezam, soja, citrusi)

     

     

    SREDA,

    7. 9. 2016

    1. meni: pleskavica na žaru, pire krompir, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: lazanja z bučkami in skuto, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

     

    ČETRTEK

    8. 9. 2016

    1. meni: ričet s suhim mesom*, jogurt,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten,  mleko, citrusi)

    2. meni:  zelenjavni ričet, jogurt, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    PETEK,

    9. 9. 2016

     

     

     

    1. meni:  ocvrt piščančji file, pražen krompir, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, jajca, citrusi)

    2. meni: slivovi cmoki z drobtinami, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, soja, natrijev metabisulfid,  citrusi

    * jed vsebuje svinjino

     

     

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

                                                             JEDILNIK SEPTEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    12. 9. 2016

    1. meni:  boranja, polenta, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, gorčica, mleko, citrusi)

     

    2. meni: polnjene bučke z ajdovo kašo in gobami, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    TOREK,

    13. 9. 2016

    1. meni:  krepka enolončnica, krem rezina, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, oreščki, sezam, citrusi)

     

    2. meni: zelenjavna enolončnica, krem rezina, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko jajca, soja, oreščki, sezam, citrusi)

     

    SREDA,

    14. 9. 2016

    1. meni:  pečen piščanec, pražen krompir, solata kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    2. meni: ocvrti jajčevci, pražen krompir, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    15. 9. 2016

    1. meni:  mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pisane testenine, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    2. meni: zelenjavna zloženka s skuto, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    PETEK,

    16. 9. 2016

    1. meni: zrezek v omaki, pire krompir, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

     

    2. meni: zelenjavna rižota s sojinimi kosmiči, solata,  kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, citrusi)

     

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK SEPTEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    19. 9. 2016

    1. meni: puranja nabodala s papriko, đžuveč riž, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, citrusi)

     

    2. meni: sojin zrezek, đuveč riž, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, citrusi )

     

    TOREK,

    20. 9. 2016

    1. meni: bečarski paprikaš, polenta, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, gorčica, citrusi)

     

    2. meni: nadevani jajčevci s proseno kašo in zelenjavo, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, citrusi)

     

    SREDA,

    21. 9. 2016

    1. meni:  ocvrt piščančji zrezek, pražen krompir, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, jajca, mleko, soja, citrusi)

     

    2. meni:  skutin štrukelj z drobtinami, dušena zelenjava, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

    ČETRTEK,

    22. 9. 2016

    1. meni: pasulj z vratovino, kruh, napitek, banana

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    2. meni: pasulj brez mesa, kruh, napitek, banana

    ( alergena: gluten,  citrusi )

     

    PETEK,

    23. 9. 2016

    1. meni: čevapčiči, slan krompir, ajvar, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    2. meni: sir na žaru, pečena zelenjava, slan krompir, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

     

     

     

     

                                                        JEDILNIK SEPTEMBER 2016

    PONEDELJEK,

    26. 9. 2016

    1. meni: testenine s haše omako*, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, gorčica, jajca, mleko, citrusi)

    2. meni: ohrovtova juha s piro, skutin burek, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, soja, mleko, jajca, sezam, citrusi )

     

    TOREK,

    27. 9. 2016

    1. meni: zelenjavni ragu s svinjskim* mesom, polenta, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, gorčica, citrusi)

     

    2. meni: sadni cmoki z drobtinami, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, jajca, soja,  citrusi)

     

    SREDA,

    28. 9. 2016

    1. meni: kotlet* na žaru, slan krompir, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    2. meni: pečena zelenjava, slan krompir, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergena: gluten, citrusi)

     

    ČETRTEK,

    29. 9. 2016

    1. meni: krompirjev golaž,  puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi)

    2. meni: krompirjev golaž z zelenjavo, puding, kruh, napitek

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    PETEK,

    30. 9. 2016

    1. meni: pečen piščanec, zelenjavni riž, solata, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, citrusi)

    2. meni: zelenjavni zrezek, zelenjavni riž, dušena zelenjava, kruh, napitek, sadje

    ( alergeni: gluten, mleko, citrusi )

     

    * jed vsebuje svinjino

     

    Zaradi objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika.

     

     

    PRILOGA

     

     

    MEHKO PECIVO

     

    Sestavine: moka tip 500, margarina (rastlinska olja in rastlinske maščobe (80 %), voda, kuhinjska sol (0,4 %), emulgator (sojin lecitin), konzervans (sorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), aroma, barvilo (beta karoten), sladkor, jajca, orehi, sadno polnilo (sladkor 32 %, sadna kaša marelica, sadna kaša jabolko, želirno sredstvo (pektin), konzervans (kalijev sorbat, SO2), arome), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), čokolada, skuta, emulzijski pripravek za stepanje na bazi rastlinskih maščob (voda, rastlinske hidrogenizirane maščobe (25 %), sladkor, mlečni proteini, sol, stabilizatorji (E420ii, E463), emulzijska sredstva (E473e, E322, E472b), arome, barvilo (karoten), sladka smetana, mleko v prahu, kokos, mandeljni, kakav, borovnice, kakav-lešnik pasta, borovničeva pasta, rozine, limonina lupina, vanilin sladkor, vzhajalno sredstvo (natrijev bikarbonat), želatina, aroma rum, aroma vanilin, aroma limona, aroma pomaranča.

    Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja (oreškov), citrusov, sezama.