|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
ZADNJIH 5 OBVESTIL

  

N P T S Č P S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Nahajate se tukaj

    24. april 2021 - DAN BREZ ZAVRŽENE HRANE

    Dijaki 2. b smo pri  praktičnem pouku kuharstva pod mentorstvom Anice Oblak Janko pripravljali jedi iz že pripravljenih jedi in živil, ki bi jim v kratkem potekel rok uporabe. 

    Pri ustvarjanju svojih kreacij smo uporabili pire krompir, zelenjavo in sadje iz hladilnika ter že suho makovo in rožičevo potico. Nastale so izvirne okusne jedi, ki jih lahko vidite v PP Dan brez zavržene hrane – recepti reciklirnih jedi.  Ker so bile tudi lepega videza, smo jih z veseljem pojedli.

    Nekaj receptov pripravljenih jedi smo zbrali v zbirki receptov, objavljeni na spletni strani šole.  

    #danbrezzavrzenehrane #ekosola #HranaNiZaTjavedan