|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
N P T S Č P S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Nahajate se tukaj

  MEDNARODNA IZMENJAVA DIJAKOV POLJSKA

   

  V okviru Erasmus izmenjave smo med 7. in 22. marcem gostovali dijake iz partnerske šole iz mesta Torunj na Poljskem. Gostili smo 16 dijakov in 2 učiteljici, ki sta jih spremljali pri delu.

  Opravljali so praktični pouk s svojih strokovnih področij: kuharstva, slaščičarstva, turizma in hotelirstva. Nastanjeni so bili v hostlu Situla, kar jim je omogočalo aktivno druženje z našimi dijaki, predvsem tistimi, ki so v okviru izmenjave gostovali na Poljskem. V dopoldanskem času smo za dijake pripravili praktični pouk, ki so ga opravljali v družbi naših dijakov. Prav tako smo jim popestrili popoldneve. Tako so si ogledali posestvo Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije na Sevnem, obiskali grad Struga, se sprehodili po otoku na Otočcu in prisostvovali uri slovenskega jezika. Obiskali so tudi tekmo smučarskih poletov v Planici, kjer so navdušeno navijali tako za poljske kot slovenske letalce. Pot nas je vodila tudi na Bled, v Ljubljano, Škocjanske jame, Piran, Mokronog, Šentrupert, Dolenjske in Šmarješke Toplice. Dijaki so se pri nas izredno dobro počutili in nam obljubili, da nas bodo še kdaj obiskali. Prav tako pa se spodobi, da se tudi na naši šoli odzovemo povabilu, ki smo ga prejeli za obisk njihove šole in mesta Torunj.

  Simon Janša

  MEDNARODNA IZMENJAVA

  V ponedeljek, 7. marca 2016, bodo na naš zavod prišli dijaki iz gostinsko--turistične šole iz Torunja na Poljskem, ki bodo pri nas na mednarodni izmenjavi v okviru projekta Erasmus+. Na naši šoli jih bomo sprejeli  v torek, 8. marca 2016.